topster.ro Pagina de start

Drum liber sync FTP

Sincroniza automat folderul local un dosar cu fişierele de pe un server FTP şi vice-versa. | Programul poate fi descărcat aici

Începe descărcarea...
Instalare Descarca

Începe descărcarea...
Drum liber portable traducere

Download, instalare şi utilizare a software-ul oferit este realizată la propriul risc. Este exclusă orice responsabilitate pentru orice daune sau pierderi de date.
Versiune:1.8.0.1
De:20.02.2018
Download-uri:37134 x
Dimensiunea portabile:430 kB
Dimensiune de instalare:532 kB
Condiţie prealabilă:.NET 4.0
Arhitectura:x 86 / x 64
Programul tip:Freeware
Recenzie:Pozitiv96   Negativ recenzie242
Cerere Cerere / error log

Sincronizare cu FTP Sincronizare cu FTP

Screenshot de FTP sincronizare

Sincroniza automat folderul local un dosar cu fişierele de pe un server FTP şi vice-versa.

Aceasta aplicatie se sincronizează folderele locale şi fişierele lor cu un server FTP. Aceasta doar la nivel local modificat fişierele sunt actualizate automat pe serverul FTP.
Schimbat de fişiere de pe FTP server pot fi actualizate automat, de asemenea, la nivel local. În timp ce sunt descărcate numai fişierele modificate.

Prin acest program, de exemplu toate HTML documente, imagini etc automat în adăugaţi, modificaţi sau ştergeţi un fişier transfer la server un site întreg şi ţine la zi, astfel încât pagina de pornire este online poate fi.

Pentru a parametriza date FTP, precum şi dosarul de destinaţie dorite pe server trebuie să fie specificate. Totusi, folderul locale trebuie să fie specificate în care datele sunt, pentru a percepe extrem. Jos FTP fişiere sunt încărcate, de asemenea, în acest folder.
Built-in proiecte chiar mai multe servere FTP sunt aduse de constant până la data.
De butoane "Verifica locale", "Încărcaţi", "Verifica server", "Descarca" şi prin automată "Sincronizarea" foarte uşor de utilizat programul este controlat.

Pentru această aplicaţie, este necesar Microsoft Framework .NET 4.0. Click aici pentru a downloada cadrul.» Mai multe programe